Stormloop op tickets huldeconcert Will Tura in het Sportpaleis Meld je nu aan op de wachtlijst.

Vrijdag 29 december 2023 – Sportpaleis Antwerpen

Will Tura nodigt uit ....

Stormloop op tickets huldeconcert Will Tura in het Sportpaleis

Dat ging snel.. Op minder dan een uur zijn zo goed als alle tickets voor het concert van “Will Tura nodigt uit”, op vrijdag 29 december in het Sportpaleis, de deur uit. Omdat de productie nog niet helemaal bekend is (waardoor plaatsen nog niet in verkoop werden gesteld) en er mogelijk nog plaatsen kunnen vrijkomen van niet-betaalde tickets, is er een wachtlijst geopend. We raden fans ten zeerste aan om zich op deze lijst te registreren. Deze fans die zich op deze lijst inschrijven worden prioritair aangeschreven van zodra er extra plaatsen beschikbaar komen.

Inschrijven op de wachtlijst kan via deze link.

—-

 ‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis wordt een groots muzikaal huldebetoon. Meer dan twintig top artiesten zullen in aanwezigheid van Will Tura een lied uit zijn ruime repertoire brengen. Met ook gebruik van videobeelden uit Will’s rijke verleden wordt het een concertwandeling door het hele werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied. 

Na zestig jaar in de schijnwerpers kondigde Will Tura afgelopen maart zijn afscheid aan. Met de release van een laatste single en een ultiem verzamelalbum ‘Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)’ zette hij een punt achter zijn rijkgevulde carrière.  

Ultieme concert in het Sportpaleis

Op 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20 Vlaamse top artiesten.  Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Joost Zweegers, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels, Peter Vanlaet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren.  Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer 1 hits in Vlaanderen) om op die manier, in het bijzijn van de Meester, een wandeling door zijn hele repertoire te presenteren.

Steve Willaert, sinds mensenheugenis de muzikale vertrouwenspartner van Will Tura, stelt voor de gelegenheid een top begeleidingsband samen, die ook nog eens bijkomend wordt ondersteund door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koor Fine Fleur.  

‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis.

Tickets (25 – 40 – 50 – 70 eur) zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 september om 10u. 

Kom met de bus naar het Sportpaleis!

Lees er hier meer over.